GUAP en PEACH party zijn aan!

Vrijdagavond 10 januari, Den Haag is de Beatstad. Stad van de beats. Vanavond proef ik wat Haagse Hip Hop en punk/rockbeats in ’t Paardcafé en De Zwarte Ruiter. Guap en PEACH party!

GUAP party in Paardcafé is aan!

DJ Trippel GUAP Party Paardcafé by Iwan de Brabander

Hostes Frandjescka geeft iedereen de best wishes voor haar intro over GUAP (General Urban Dance Platform). Het promotieplatform van de hip hop scène geeft vanavond het podium aan diversen urban acts. Dj Trippel zorgt voor de coole getting ready beats. Ready voor de eerste GUAP party van 2020!

Lil Biggie… Hij is er!

LiL Biggie GUAP Party Paardcafé by Iwan de Brabander

Deze grote blonde Haagse rapper heeft al wat songs in the air gedropped. Door Biggie Smalls geïnspireerd heeft hij een vette clip in LA opgenomen. Wat een vette teksten met diepe beats door ’t Paardcafé. ‘Ik ben er nog’ herhaalt Lil Biggie in een stukje à capella-rap. En dat ie er is, is a thing. BAM. Vet begin.

Urban entertainment Nordin style

Nordin GUAP Party Paardcafé by Iwan de Brabander

Dj bij FunX en zanger Nordin brengt de urban op een hele andere wijze. Zijn zang en rhymes zijn de nieuwe hip hop. De nieuwe rap. Lekkere commerciële beats die je in vele soorten en maten hoort. Nordin brengt zijn eigen style daarin. Zijn feeling voor de muziek haal je uit zijn radioprogramma als DJ van The Future’ en zijn eigen songs on stage en in de verschillende media. Feestje. Entertainer. Rauwe en smooth shizzle. Party!

Peachy indien rock

Peach Zwarte Ruiter by Iwan de Brabander

‘Ga fucking stil staan of fucking niet stil staan!’ De eerste van vele briljante woorden van Anthony Koenn van PEACH. Eerder zagen we de drie van PEACH als voorprogramma de zaal ondersteboven spelen. Ook nu is the move on! Dope, chille dudes die helemaal los gaan. Moshpit, met voornamelijk jonge mensen, voor het Zwarte Ruiter podium en gaan. Op het podium los betekent ook los voor het podium. Wat een energie hebben deze jonge boys. Een Indie tot bijna punk vibe. Sicke muziek!

Dat onze Hofstad zoveel moois aan muziek brengt heeft als nadeel dat ik deze avond in twee heb gesplitst in een GUAP en PEACH party. Volgende editie van GUAP proberen we helemaal te jitteren. Gotta love the music. Love the life I live!