Adembenemende Dramtune-avond Casa Bruti

Zaterdag 5 september. Een adembenemende Dramtune-avond. Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Zoals de genegenheid van de trotse gastheer en gastvrouw. Een avond van heerlijk eten met een mooi gezelschap bij Casa Bruti op Scheveningen. En dat omlijst met de muziek van Julie Scott en Roeland Drost. Genieten!

Van melancholisch tot Scott en Drost

Julie Scott laat met haar uit het hart gebrachte songs de adem bij de aanwezigen regelmatig inhouden. Een groot deel van de mensen zie ik hun ogen sluiten en met hun hoofden meedeinen op de melodieën. De toetsenpartijen van Roeland Drost glijden smooth tussen het gitaarspel en zang van Julie. Nieuwe songs, oude tracks, een paar opnieuw gecomponeerde covers. Alle kanten gaan de toonhoogtes en volume op. Rauw, puur uit emotie komende sound. Bedwelmend met behoud van bewustzijn. Misschien wel een versterking van het bewustzijn.

Dramtune staat niet stil

De Dramtunes staan voor een sprookje. Deze avond in Casa Bruti vertelt het verhaal van liefde in vele vormen. Vriendschappen die jaren terug gaan en nog net zo hecht zijn als ze waren. Liefdes die na jaren vriendschap zijn ontstaan. Nieuwe liefdes. Beginnende liefdes. Met hosts als deze kan het ook niet anders dan een sprookje zijn. Een die dan wel echt gebeurd is. Ik weet het zeker! Het heerlijke eten en drinken smaakt toch nog beter met passende muziek. Het versterkt elkaar. Op naar een volgende magische Dramtune creatie. 19 september staat de eerstvolgende belevenis in een ander jasje gepland bij de Waterkant.