ADO-Ajax komt er weer aan

Zondagmiddag 24 februari om 12.15 uur is het weer zover. Dan staat ADO-Ajax op het programma. Een duel waar veel ADO-supporters naar uitkijken. En waar we graag zien dat de aartsrivalen uit de Hoofdstad punten gaan morsen in de Hofstad.

Welke ADO-AJAX herinner jij je nog?

Het maakt niet uit hoe de stand op de ranglijst is, ADO-Ajax is altijd een wedstrijd op zich. En het is geen zekerheidje dat de bezoekers er met alle punten vandoor gaan. ADO pakt gewoon regelmatig punten.

20 maart 2011: ADO wint met 3-2. Een echte thriller! ADO komt drie maal op voorsprong. Eerst Kubik met de 1-0. Daarna Immers met de 2-1. En tot slot Derijck met de winnende 3-2 vlak voor het einde van de wedstrijd.

30 november 2014: ADO speelt gelijk met 1-1. De bezoekers komen op voorsprong in de 1e helft. En Michiel Kramer scoort 5 minuten voor tijd de gelijkmaker. Lekker zo vlak voor tijd!

ADO-Ajax 30 november 2014 (foto: Erwin Treebusch)

17 september 2017: ADO speelt weer gelijk met 1-1. Ook in deze wedstrijd komt ADO op een achterstand in de eerste helft. Net voordat het Haags Kwartiertje begint, scoort Johnson de gelijkmaker. Soms voelen gelijke spelen gewoon als winst.

Hofstad vs Hoofdstad: wat gaat het worden de 24e?

Wat de uitslag ook gaat worden op 24 februari, het wordt vast weer een wedstrijd met veel stof om over na te praten. En dat gaan we ook hier doen op Jitters.