AVA NOVA released Poppy but Unpolished

Donderdag 6 februari staan de lounge en kleine zaal vol om de release van Poppy but Unpolished te vieren. Samen met onder andere haar vrienden Aymar Torres, Oona en haar altijd back hebbende Playground Zero crew, is het een supervette gezellige avond in het Paard.

Chille entree met Espresso en kunst

2019-02-06 Ava Nova Release Paard Sticky Barbie Espresso Recordsby Iwan de Brabander

Bij binnenkomst is het nog lekker rustig. Even tijd om bij te kletsen met de tunes van de overal sfeermakende Espresso records op de achtergrond. Aymar Torres, Ava Nova en haar dj collega Mispoes gaan met fans op de foto en mingelen tussen het steeds groter wordende publiek. Bij de stand van Sticky Barbie is het ook lekker druk. Mega vette en diverse werken op canvas, lampekap of kleding. Nu alleen nog een Sticky Barbie Sticker voor mij maar mijn hart gaat sneller kloppen van de energie die in de werken zit!

Chilling OONA

2019-02-06 Ava Nova Release Paard OONA by Iwan de Brabander

OONA is gelijk aan chillfactor 100. Niet van de koude chills maar van die warme in elkaar vloeiende grooves en synths. Camiel Meiresonne slaat groovende beats en sounds onder de zwevende geluiden van Rosa haar toetsen en bizarre stem. Met nog wat jumping chilly songs is er in lekkere diversiteit in deze relaxte vibe die Oona echt owned!

Poppy but Unpunished… True!

2019-02-06 Ava Nova Release Paard by Iwan de Brabander

Poppy is het ten top. De sound van Ava Nova is vloeiend en koel als water, maar toch heter dan de zon. De electrosound klint poppy en dan met haar alles kunnende stem zet ze een hele vette show weg. Niet alle nummers van haar debuutalbum gespeeld te hebben is de indruk van de zaal eenduidig. VET!!! Happy met ook gevoelige songs. En dat neerzetten voor een publiek van familie, kennissen en hoop muzikale mensen. En dat met zo’n response. Super!!!

Ava Nova and friends

2019-02-06 Ava Nova Release Paard Aymar Torres by Iwan de Brabander

Vrienden van Robin (Ava Nova) staan op en voor het podium. Het is een groot feest in de zaal. De mannen van Playground Zero, Robin Veldman en Joeri Jager, rocken bijna de hele set achter Ava Nova. En dan ineens staat Aymar Torres zijn ding met zijn gitaar te doen. Deze megamuzikant is een feest op zich. En aangezien Ava Nova diezelfde eigenschap heeft, is het ineens feest met factor twee. The heat is on! De heupen shaken en handen in de lucht. Party on!

Na de show is het voor mij tijd om te gaan en pak ik helaas niet de dj acts van Mispoes en DJ Friss meer mee. Die staan weer voor het volgende feest in de planning. Wat een mooie avond. Een release als geen ander! AVA NOVA is Poppy but Unpolished!