Blaze & Co: de nieuwste hotspot op het Kurhausplein

De nieuwe hotspot op Scheveningen, Restaurant Blaze & Co, opent zaterdag 30 november haar deuren op het Kurhausplein. Het restaurant heeft een door het op tattoos geïnspireerde interieur, grill-gerechten voor vlees- vis- en veggie liefhebbers en out-of-the box cocktails. Geniet hier van de ‘Springsteen Chicken’, de vegetarische ‘Greta Thunburger’ of Blaze’s signature dish ‘Cefishe de Salmon’.

The ‘Outlaw’ of Scheveningen

blaze & co pand scheveningen

Restaurant Blaze & Co heeft Amerikaanse gerechten met een verrassende twist. Het is eten met een beleving. Het stoere interieur met de neo traditional tattoo wand is een moderne interpretatie van de tijd waarin blues, folk en rock ballads populair waren. Alleen nu in een hip jasje. De eigenaren kijken er met het team naar uit om een totaal vernieuwde dinerbeleving aan hun gasten te geven.

Saus van live muziek

blaze & co gerechten

Alle gerechten worden overgoten met een saus van live muziek. De bezoeker luistert op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag naar blues, folk en rock ballads. In het weekend is het restaurant ook open voor lunch. Blaze & Co sluit zich aan bij de al bestaande concepten en initiatieven van de Entrada Group. Dit zijn onder andere: La Galleria, Steam Bar & Grill, Solo Vino Wine Bar en het winterevenement Cool Event.

Ga voor meer informatie en openingstijden naar de website.