Blaze & Co is open

Vrijdag 29 november: Blaze & Co is open. Nu officieel. Helaas kan ik niet bij het persmoment zijn, maar heb toch een sneak-peak and taste ervaren bij de nieuwe culinaire parel op Scheveningen. Blaze & Co it is!

Blaze of glory

Blaze & Co pand
Blaze & Co by Iwan de Brabander

Twee verlichte gitaren onder de vette letters ‘Blaze & Co‘. Nog twee stappen en ik sta in een restaurant dat zegt ‘Welkom, ga zitten op een van de mooie, comfortabele, gestylde plekken en geniet!’ Genieten van de sfeer, het interieur, eten, drinken, muziek en niet te vergeten de crew die de sfeer versterkt. Alles is perfect zoals Damiano d’Alba, Michael de Ridder en de rest van de crew het samen hebben bedacht. Na 15 jaar Top Kapi, nu tijd voor Blaze & Co. Een plaatje van een zaak. Tijd voor a Blaze of Glory.

Funky jazzy bluesy en rocky feel

Blaze & Co Scheveningen
Thomas Toussaint Harm van Essen Blaze & Co by Iwan de Brabander

Fluwelen en leren stoelen met tijgerprints. Nee, niet de print van de tijger maar de tijgers erin geprint. Old school neo traditional tattoo-tekeningen op de muur. De metal-look van de betonnen palen. De gezellige boots waar je met tot wel 10 personen kunt zitten. De jazz-pit. De heldere open keuken en de sfeervolle bar voor de pittige cocktails in het midden. Alles ademt jazz, folk, blues, rock… muziek. En met de blues van Thomas Toussaint en gitarist Harm van Essen op de achtergrond valt deze avond alles op z’n plek. Kleur, de look, het eten, de sound, de akoestiek… WOW!

Funky and tasty food

Blaze & Co is open eten
Blaze & Co by Iwan de Brabander

Net als de look en feel van de zaak is ook het eten niet standaard. Misschien bekende gerechten, maar dan net iets funky’er dan normaal. Greta Thunburger, Shine Bright Like a Diamond Steak of (waar ik mijn tanden in mag laten zinken) de Springsteen Chicken. Prachtig opgemaakt en een smaak die uniek is. Hier ga je naartoe als je even lekker wilt chillen aan de bar, met een groep gezellig uit eten wilt met net wat meer sfeer of knus samen aan een tafeltje een drankje doen met live muziek op de achtergrond. Of…. Tja,… ga gewoon eens kijken en genieten! Blaze & Co is open. Voor ieder wat wils!