Boulevard van het Circus: circus en shows in Kijkduin

Op deze warme zonnige dagen staat vandaag en morgen, 24 en 25 augustus, Kijkduin in het teken van het Circus. Het strand en de boulevard van Kijkduin is volledig overgenomen door verschillende circusartiesten voor de Boulevard van het Circus. Jong en ouder bekijken shows van het échte circusleven. Ook krijgt iedereen de kans verschillende workshops te volgen om zelf een artiest te worden.

Stunts, workshops en veel meer

Boulevard van het Circus Kijkduin

De spectaculaire stunts en de traditionele clownscapriolen vermaakt iedereen. Jonge en oudere liefhebbers van het Circus bezoeken vandaag dit gratis festival in Kijkduin. Kinderen en ouders genieten van verschillende circusshows van bijvoorbeeld Nigel Voets met zijn jongleertalenten. Of de voetjes gaan van de vloer bij dansworkshops. Met een clownsneus op en geschminkt als echte clown volgen de bezoekers workshops. Iedereen maakt onderdeel uit van het circus.

Balonnenboer en vuurspuwers

Boulevard van het Circus Kijkduin

Nadat bezoekers verbaast bij de spectaculaire acrobatiek- en jongleeracts hebben gekeken, krijgen ze ook nog een geweldige vuurshow van vuurspuwers. Natuurlijk is ook de Haagse Ballonnenboer Rolando aanwezig. Kinderen verzamelen op de Speelboot Atlantis en wachten met smart op een prachtige creatie van ballonnen.

Morgen nog een zonnige Circusdag

Boulevard van het Circus Kijkduin

Vandaag gemist? Of wil je nog een keer het Boulevard van het Circus meemaken? Dat kan! Morgen kun je nog een keer genieten van shows van artiesten van topkwaliteit van 13.00 tot 17.00 in Kijkduin. Mis deze heerlijke beleving niet.