Buurtcamping in Laak Den Haag: een betaalbare mini-vakantie

Bewoners van Laak en Spoorwijk in Den Haag en rond Don Bosco Rijswijk boeken ook dit jaar een mini-vakantie voor een mini-prijs. Want als aftrap wordt er van 5 t/m 7 juli de Buurtcamping georganiseerd. Een fantastisch weekend voor jong en oud uit de regio.

Leer je buurt kennen

Buurtcamping 2019 Laak Den Haag

Elk jaar gaan buurtbewoners door heel Nederland op vakantie in hun eigen park. Het is voor de tweede keer dat in Laak een Buurtcamping wordt organiseert. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen, leer je elkaar beter kennen. Je bent de hele dag heerlijk buiten en iedereen is gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit. De Buurtcamping zorgt voor mooie ontmoetingen en draagt bij aan het ons-kent-ons gevoel.

Spoorwijk en Laak

Dit jaar heeft Den Haag maar liefst drie Buurtcampings waarbij Spoorwijk begin juli mag aftrappen. Omdat Laak niet in het bezit is van een park, dat geschikt is om een buurtcamping op te zetten, maken wij slim gebruik van het Don Bosco terrein in Rijswijk. Alle buurtbewoners met postcode 2516, 2521, 2522, 2523, 2524 en 2283 (Rijswijk) kunnen komen kamperen. De ingang van de Buurtcamping grenst direct aan de wijk, aan de Sinjeur Semeynsweg in Den Haag.

Bekijk meer informatie op de Facebookpagina van Buurtcamping Spoorwijk / Laak of op de website.