Complete line-up Parkpop Saturday Night 2019 bekend

Eindelijk! Vandaag op 21 februari, is de complete line-up van Parkpop Saturday Night 2019 bekend gemaakt. Naast de al eerder aangekondigde Skunk Anansie, Tears for Fears, Nile Rodgers en Chic hebben nu ook Cypress Hill , Triggerfinger, DI-RECT, MY BABY, Navarone en Gruppo Sportivo zich aan de lijst toegevoegd.

Mis deze editie op 29 juni niet!

Muzikale borrel

Parkpop Café 2019

Samen met fotograaf en Jitter Iwan de Brabander ben ik bij de eerste editie van het Parkpop Café, in de foyer van het Paard in Den Haag. Presentator Fred Zuiderwijk opent de middag. Haagse band Gruppo Sportivo verrast dan de aanwezigen met een intiem optreden. Pers, festivaldirectie en medewerkers en andere genodigden genieten met een hapje en drankje.

Parkpop wordt volledig groen

Parkpop Café 2019 interview

Fred Zuiderwijk interviewt wethouder Richard de Mos en festivaldirecteur Guus Dutrieux. Ze vertellen over eerdere edities van Parkpop. Nu is Parkpop een van de grootste festivals. Richard vindt het fantastisch en het laat al 40 jaar zien dat Parkpop bij Den Haag hoort. Vorig jaar is er een samenwerking met Mojo begonnen, vertelt Guus. Parkpop was jaren onafhankelijk, maar nu is de muziekindustrie veranderd. Mojo heeft zelfde doelgroep als Parkpop. Richard zegt dat Parkpop nog jaren lang financieel gesteund zal worden. In 2020 zal Parkpop ook volledig groen zijn. Dit jaar zijn er nog maar twee aggregaten en alle andere voorzieningen op batterijen. Volgend jaar zal er geen aggregaat zijn en is het volledig groen.

Bekendmaking line-up Parkpop Saturday Night 2019

En dan worden we niet langer in spanning gehouden. De complete line-up wordt bekend gemaakt: Skunk Anansie, Tears for Fears, Nile Rodgers en Chic, Cypress Hill, Triggerfinger, Di-RECT, MY BABY, Navarone en Gruppo Sportivo.

Parkpop Café 2019 jitters