Contact met Jitters

Jitters! Een bloggersplatform voor vloggers/bloggers/fotografen uit Den Haag en omstreken. Diverse enthousiaste bloggers/fotografen delen eigen nieuws, foto’s en ervaringen over de stad of andere onderwerpen. In Den Haag, maar ook daarbuiten.

Ook kunnen festivals, bands of bedrijven Jitters inhuren voor een sfeerverslag van het event. Lees hier meer over Jitters.

Jitter worden?

Happy Hunting Ground jitters
Foto: Iwan de Brabander

Wil jij bloggen over festivals, muziek of sport in Den Haag of andere steden? Of vlog je graag over evenementen? Maak je mooie foto’s van jouw belevingen?

Meld je dan aan via onderstaand contactformulier of e-mail naar info [@] jitters.nl en informeer naar de voorwaarden van Jitters.

Sfeerverslag van feesten en events

Een goed sfeerverslag van een event of festival is onmisbaar. Je zet dit bijvoorbeeld op de website om de geslaagde dag of middag te laten zien. Of je stopt het verslag in het archief zodat het later nagelezen kan worden. Jitters passen zich aan als een kameleon. Fotografen en tekstschrijvers maken een beeldend verhaal die de sfeer zo weergeeft dat je het kunt proeven, ruiken en voelen, alleen door het te lezen.

Neem contact op voor meer informatie en kosten.

Adverteren op de website?

Wil je adverteren op deze website? Of wil je ons sponsoren? Graag! Zonder hulp kunnen wij niet bloggen. Informeer naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier.