CooCoo coacht en schrijft voor funding

Heb je altijd al een bandcoaching sessie gewild, een op maat gemaakte song of een huiskamerconcert van CooCoo? Het is nu mogelijk! Via voordekunst.nl zamelt de band CooCoo geld in om hun debuut EP te financieren, die medio 2020 op elk streaming-platform gaat uitkomen.

CooCoo funding

Foto: Iwan de Brabander

De crowdfunding voor het Haags/Rotterdamse Punkrock-trio ‘CooCoo’ heeft als doel hun debuut EP “The Walls That Divide Us” aan de oren te brengen. Vijf songs waarin de band vooral hard rockt, maar ook nog wel eens theatrale uitstapjes wil maken. De crowdfunding loopt via het cowdfundingplatform voor kunstenaars voordekunst.nl.

Raiko Records ft CooCoo

Foto: Iwan de Brabander

In samenwerking met Stijn Donders van Raiko Records tillen ze hun songs naar een hoger niveau. “Het is verfrissend, het is energiek, maar het is bovenal keihard”, zegt Jamie, de bassiste van de band. “Stijn is geweldig om mee te werken en hij haalt er alles uit wat er in zit” De drie
punk-rockers hebben grootse plannen en hopen met deze plaat zoveel mogelijk podia en festivals te veroveren.

Bij crowdfunding staat natuurlijk de dienst voor een wederdienst centraal. De CooCoo’s hebben 12 tegenprestaties in hun supportpakket, de een nog vetter dan de andere. 2 voorbeelden:
Clown Pakket voor € 80,00 : EP, een Pipo de Kaolo knuffel, Ticket EP release en de CooCoo-poster!
CooCoo All-in Baller Pakket voor € 1.000,00: De nieuwe EP, Ticket EP release, CooCoo-shirt, CooCoo-Poster, Handgeschreven lyrics, persoonlijke kaarten, CooCoo mok, CooCoo muts, CooCoo pet, CooCoo plugs, CooCoo aansteker en Pipo de Kaolo knuffel! Naast al deze CooCoo merch krijg je ook nog een huiskamer concert van 45 minuten, schrijven wij een persoonlijke song en zullen deze ook nog voor je spelen! Dus pin, chip, doneer….