Cultuurbom De Parade weer van de partij

Van 2 tot en met 18 juli 2021 is Cultuurbom De Parade weer van de partij in het vertrouwde Scheveningse Westbroekpark. Plan je bezoek van tevoren en koop online een Parade-pakket. De Parade-pakketten zijn er in allerlei soorten en maten en altijd inclusief twee voorstellingen. Op het programma staan onder andere Lucky Fonz III, ISH Dance Collective, Kiki Schippers, Het Zuidelijk Toneel en Frank en René Groothof.

De Parade in een XL versie

Nachtschade @De Parade 2017 by Iwan de Brabander

Op de 30ste editie van het reizende culturele wonderfastival gaat het net wat anders dan anders. We komen er niet omheen om de maatregelen aan de situatie en de eisen van de Overheid aan te passen. Waar je normaal spontaan besluit om naar De Parade te gaan, moet er nu een plan uitgestippeld worden. Koop online een Parade-pakket. De Parade-pakketten zijn er in allerlei soorten en maten en altijd inclusief twee voorstellingen. In de bekende 4 grote theatertenten laat je je lekker verrassen door de uitgekozen artiesten, terwijl je wat lekkers naar je tafel laat brengen. Je kunt dus lekker blijven zitten en kan De Parade deze zomer op een geheel verantwoorde manier het mooie festival door laten gaan.

Het programma op individuele maat

De Parade 2017 by Iwan de Brabander

De Parade-pakketten zijn er in allerlei soorten en maten en duren ongeveer 3 uur. Kies welk programma het beste bij je past. Koopt je pakket voor een bepaalde dag en tijd. En wij houden een plaatsje vrij. Je hebt keuze tussen een diner-pakket of een Late Night-pakket. Of beiden als je liever langer op De Parade blijft en meer voorstellingen wilt zien, of niet kan kiezen. In iedere theatertent staat een ander programma en dat wisselt om de paar dagen. In totaal staan er maar liefst 32 verschillende voorstellingen op de planken. Daarnaast kun je ook kiezen uit een uitgebreid of een wat simpeler diner of later op de avond alleen een drankje en een lekkere snack.

Moet ik mezelf laten testen (Testen voor Toegang) voordat ik De Parade bezoek?

Tijdens Parade Eindhoven werken we met Testen voor Toegang. In de overige steden (vooralsnog) niet. Meer informatie over Testen voor Toegang vind je hier: https://deparade.nl/informatie/testen-voor-toegang-parade-eindhoven/