Den Haag Outdoor 2020: het dance event in het Zuiderpark

De zon schijnt vandaag volop en geeft je zin in de zomerfestivals! Op 29 augustus van 12.00 tot 23.00 is het tijd voor de vierde editie van Den Haag Outdoor. Het festival waar je bij vijf podia met o.a. Techno, House, Techhouse, Deephouse, Latin, Urban, Disco, Eclectric, Nederlandstalig en Classics uit je dak kan gaan. De vorige edities waren een daverend succes en Den Haag Outdoor 2020 belooft een nog dikkere editie te worden.

Datum naar eind augustus

den haag outdoor 2020 publiek
Foto: Wil Looijestijn

Den Haag Outdoor 2020 vindt twee weken later in augustus plaats dan de voorgaande edities. De organisatie kreeg veel verzoeken om de datum te verplaatsen in verband met de zomervakanties en andere grote festivals op dezelfde datum. Met een beetje puzzelen is het gelukt en geeft de organisatie daar gehoor aan. Het festival valt nu in het laatste weekend van de schoolvakantie en hoopt zo een groot deel van de feestgangers tegemoet te komen.

den haag outdoor 2020
Foto: Peter van der Wal

Met Den Haag Outdoor en Kingsworld hebben meerdere leuke festivals de weg naar onze stad gevonden. En dat is fijn, want Hagenezen houden van een feestje met een hele goede sfeer, waar iedereen welkom is en het naar zijn zin heeft. Opvallend aan de Haagse Festivals is de grote diversiteit van het publiek. Alle leeftijden en achtergronden lopen door elkaar heen, hetgeen zorgt voor een unieke sfeer en volop gezelligheid.

Chillen en eten

den haag outdoor 2018 waterkant
Foto: Wil Looijestijn

Uiteraard is er bij Den Haag Outdoor 2020 ook weer genoeg plek om even lekker te chillen. In de palletlounge aan de waterkant geniet je van een koud biertje, een mooi wijntje of een heerlijke cocktail. Als je trek hebt gekregen van het dansen kun je terecht op een food court van formaat. Hier haal je onder andere overheerlijke pizza’s uit de houtoven, sappige hotdogs, Mexicaanse lekkernijen of een Oerhaags vers patatje van Uncle John. Verderop maak je een ritje in de zweefmolen of geniet je van het uitzicht van de stad in een echt Reuzenrad.

De organisatie is druk bezig met de programmering van de line-up. Koop nu nog je kaarten met vroege vogel korting in de tweede fase via de website.

Lees meer informatie op de website en mis deze editie niet!