Di-Rect rockt De Pier en ontvangt gouden plaat

Zaterdag 4 juli staan er twee Haagse iconen op het programma. Di-Rect, de rockband uit onze hofstad, staat op De Pier ruim een uur de golven naar een 2.0 level te rocken via de livestream. Verrassing voor the guys als ze een gouden plaat voor de indrukwekkende ‘Soldier On’ ontvangen! Met weer 10.000 tickets verkocht wordt dit avontuur 8 augustus in het Mauritshuis voortgezet!!! Yeah!!! 

DJ Team Candy Says lekkere opwarmer

Maurizio Pinna en Bella Hay, te samen DJ Team Candy Says, draaien wat vette en chille beats voordat het los gaat. Het DJ Team, die beiden ook hele chille muzikant zijn, laten tot mijn verbazing altijd weer tunes horen die naar meer vragen. Ze weten weer een lekker sfeertje neer te zetten terwijl buiten de storm toeneemt. Waar halen ze die coole songs toch vandaan?!

Di-Rect in de stream

DI-RECT dordrecht

Een podium als hier op de foto is em nog even niet. Maar podia als de Koninklijke Schouwburg en De Pier… WOW. De Pier haakt regelmatig de cultuursector aan tijdens de Coronacrisis. Diverse DJ’s hebben tijdens de quarantaine op deze Haagse iconische locatie hun plaatjes doen spinnen. En nu staan de mannen van de Haagse iconische formatie Di-Rect in de regen en wind de rock via de elektronische snelweg, door de beeld en geluidsdragers, in 10.000 huishoudens te pompen. Met de harde wind zijn de oude en nieuwe songs hard binnen gekomen. Vette beelden en supervet geluid tijdens ‘This is Who We Are’, ‘Soldier On‘, ‘That Would be Something‘. De kunstenaars zijn niet van de Pier geblazen maar ik wel van de bank!!!

Di-Rect in combi met kunst Mauritshuis

Het livestream concert in het Mauritshuis is na de Koninklijke Schouwburg en De Pier het derde concert in de reeks van live concerten die de band geeft in Den Haag. “In het Mauritshuis gaan we iets heel bijzonders doen. We verplaatsen ons letterlijk tijdens het concert door verschillende ruimtes in het museum. Het zal heel bijzonder zijn om tussen de grote meesters Vermeer en Rembrandt onze muziek te spelen. Het zou te gek zijn als de werelden van live muziek en beeldende kunst elkaar tegenkomen op zaterdag 8 augustus.” aldus zanger Marcel Veenendaal.

Kaarten zijn verkrijgbaar met het ‘pay what you want’ principe via www.di-rect.com. Bij het ticket zijn limited edition posters te bestellen en onder meer een wijn- en bierpakket van lokale ondernemers.