Eén maand Jitters!

Een update na de start: Jitters, de nieuwe blogsite van Den Haag, is heel goed ontvangen. Ruim 2.500 unieke bezoekers (sessies) bezochten sinds 1 februari 2019 de website. Meer dan 5.000 keer zijn de pagina’s bekeken en gelezen. Dat betekent dat ruim 2.500 mensen nu Jitters kennen en flink hebben gesteund. En dat in de korte februari-maand!

Ik ben trots dat ik deze start heb mogen maken. Ik kan niet beschrijven hoe veel energie het mij en andere bloggers geeft om te doen waar onze passie ligt. Natuurlijk gaan we door met bloggen en hopen we nog veel meer te groeien. Help je ons mee? Like ons op Facebook en op Instagram.

Jitters en anderen bedankt

Jeffrey Ward Brew gluren bij de buren 2019
Foto: Iwan de Brabander, Gluren bij de Buren 2019 (Jeffrey Ward Brew)

Dank je wel allemaal voor de likes, uitnodigingen, deelacties, vermeldingen op websites en leuke reacties! Dank je wel bloggers voor jullie enthousiasme en gezelligheid. Dank aan de fotografen dat we gebruik mogen maken van jullie prachtige foto’s en jullie enorme collegialiteit overal en altijd. Dank aan bands, pr-bureaus en festivalorganisatoren voor de warme ontvangst en uitnodigingen. In het bijzonder een bedankje aan Jitter Iwan de Brabander die vanaf het begin overal bij aanwezig is. Zonder jullie allen zou het Haagse bloggen niet hetzelfde zijn.

We hebben er zin in en maken er een feestje van!