Eerste editie online Special Olympics Spelen

Op vrijdagavond 12 juni om 20.00 is de eerste editie van de online Special Olympics Spelen: Unified Moves. Een uur lang is er in het ADO Den Haag stadion een spetterend feest. Iedereen, met en zonder beperking, kan dit live volgen via de website. Dus geniet, dans, spring en lach allemaal mee vanuit je eigen huiskamer.

Veilig en onvergetelijk feest

Helaas moest door het COVID-19 virus De Special Olympics Nationale Spelen 2020 geannuleerd worden. Toch gaat het speciale weekend niet zomaar voorbij. Het is tijd voor de online Special Olympics Spelen! Met steun van Nathan Rutjes, Bas Tietema, Toine van Peperstraten, Athlete Leader Lize Weerdenburg en de mascottes Kees Konijn en de Vlammetjes.  

Unified Moves wordt georganiseerd voor alle sporters, coaches, vrijwilligers, scholieren, familieleden en alle Unified partners. Met iedereen bij elkaar wordt dit een onvergetelijk feest. Directeur van Special Olympics Nederland Ragna Schapendonk: ‘We willen onze sporters een podium geven om op te stralen. Ondanks de geldende maatregelen, die hen extra raken, kunnen we dit op geheel eigen wijze met elkaar realiseren. Heel speciaal.’  
Na de spetterende feestavond gaat Unified Moves het weekend sportief door met de Sport en Health BINGO. Alle sporters worden uitgedaagd mee te doen en op die manier thuis fit en gezond te blijven. 

Kijk voor meer informatie op de website en de social media kanalen van Special Olympics Den Haag.