Eerste lentedag is een Jittersdag

Donderdag 21 maart is het de eerste dag van de lente en de lente geeft ons de Jitters. Een dag met voorbereiding op een blog over een heel leuk evenement, een bezoek aan LekBelt en daarna een vette Febby sessie in ‘t Koorenhuis!

Jittersmeeting in de stad

jitters ka interview

Jitter Ka heeft een afspraak in de stad voor een interview. En aangezien er en paar foto’s bij kunnen, meld ik me ook. Iets later dan gepland kom ik aan, schuif aan bij Ka en haar interview en maak wat foto’s. Na het interview praten we elkaar bij aangezien we elkaar al een week of twee niet gesproken hebben. De ideeën en plannen voor de komende week passeren. Toch super om het over zoveel leuke dingen te kunnen hebben. En wat een coole dingen gaan er de komende weken gebeuren. Meer over het interview zelf volgt volgende week…

LekBelt ter plekke op maat

lek belt den haag

Na de opening van de winkel van Jet en Michiel een paar weken geleden moet het er nou toch echt van komen. Een riem, een fashion-item, een mooi duurzaam item, een LekBelt moet er komen. Weer binnengehaald en bediend als een koning. Michiel vertelt hoe de zaken gaan, mooie dingen op hun pad komen terwijl hij mij wat verschillende stukken rubber voorgelegd. Grijze, groene, bruine en zwarte, door LekBelt geprepareerde banden, kan ik uit kiezen. Een beetje neutraal maar toch anders dan anders (wat eigenlijk alle banden zijn) ga ik voor een zwarte met rode strepen. Michiel gaat aan ’t werk en even later pas ik de riem en ben blij als een kind. Na bijna twee jaar eindelijk een zwarte LekBelt! Binnenkort nog een ander zomers kleurtje erbij.

An evening with Chloe, Anneke & Jamie

lente jitters an evening with chloe groen

Onderweg naar huis krijg ik een bericht van Facebook. An evening with Chloe Groen, Anneke de Vries en Jaimy de Groot in het Koorenhuis. Nou ben ik in de buurt, heb mijn camera bij me en ben wel in voor sweet music. Auto op de Prinsegracht en naar de aula van muzikale kunsthuis. Er wordt nog gesoundcheckt als ik binnen kom, zwaai naar de band en ga klaar staan. Om me heen staan wat tafels waar het publiek aan het genieten is van een lekkere maaltijd. Met muziek van de Febby (Tasiran) sessie band en daaroverheen drie superzangeressen is het dus dubbel genieten. Drie zangeressen met elk hun eigen stijl, eigen sound maar met en los van elkaar een heerlijke vibe en sound. Heerlijk toch muziek door topmuzikanten die een genietfactor 100 van 100 hebben!

Een lekker daggie in het leven van een Jitteraar. Raar maar waar en …. LOVE IT!