Eerste namen straatfestival The Streets Of Chuck Deely

Het nieuwe straatfestival The Streets Of Chuck Deely op 25 augustus 2019, krijgt steeds meer vorm. Via een oproep konden artiesten zich aanmelden voor dit festival. En dat deden ze massaal! De organisatie werd bedolven onder de vele verrassende aanmeldingen van acts die graag akoestisch willen optreden. De eerste namen zijn bekend.

Diverse soorten acts

Aymar Torres y Pablo straatfestival The streets of chuck deely
Aymar Torres y Pablo

Tijdens het gratis toegankelijke festival spelen dertig bekende en minder bekende acts als Livin’ Blues Xperience, Tess et les Moutons, Neil Young Tribute, De Kiloknallers, Convoi Exceptional, NAFT, The Balcony Players, Teddy Macrander, Marnix Alexander DuCroock, Pleun Stork, Aymar Torres, Mima’s Chio Manush Orkestra, Kurkenvrouwen, Jhilani Wijsman, Twigs & Twine, Joost Wander, AliaZ en Pyke.

Chuck Deely Award

Kiloknallers
Kiloknallers

De muzikanten spelen tussen 12.00 en 18.00 uur op vijf plekken op de Grote Marktstraat. Elke act treedt meerdere keren op en ook op verschillende locaties. Op drie andere plekken op de Grote Marktstraat is ruimte voor Street Dance, Street Art en Street Theatre. Alle deelnemende artiesten maken kans op de Chuck Deely Award (een replica van het beeldwerk van kunstenaar Vincent de Kievit) en de Chuck Deely Aanmoedigingsprijs (inclusief een workshop begeleiding en coaching van Popradar Den Haag).

Podium Grote Markt sluit af

Neil Young Tribute The streets of chuck deely
Neil Young Tribute

In de avond wordt het straatfestival The Streets Of Chuck Deely versterkt afgesloten op een buitenpodium op de Grote Markt. Hier treden acts op als de Haagse Livin´Blues Xperience, The Balcony Players en een Neil Young Tribute. Tijdens de avond worden ook de eerste Chuck Deely Awards uitgereikt door wethouders Richard de Mos en Robert van Asten van Cultuur.

Chuck Deely RIP

Lees hier meer over Chuck Deely of over het straatfestival The Streets of Chuck Deely.