Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

[Geannuleerd!] Kingsworld Den Haag 2020

27 april |12:00 - 23:00

kingsworld Den Haag 2020

[Geannuleerd event! Zie website en facebook voor meer informatie.] Een stad als Den Haag verdient een festival op Koningsdag. Vorig jaar was het eindelijk zover en dit jaar vindt de tweede editie plaats. Op maandag 27 april kunnen duizenden feestgangers hun Koningsdag vieren op “Kingsworld Den Haag 2020”. En dit jaar wordt het nóg gezelliger en nóg grootser!

Vorig jaar vond de aftrap van dit Koningsdag Festival plaats in het Zuiderpark. Aangezien het Zuiderpark in 2020 rond Koningsdag het toneel is voor het Internationale evenement “The Invictus Games” kunnen wij dit jaar niet terecht in het Zuiderpark. Geen probleem, want de aankomende Kingsworld editie zal plaatsvinden in het “Cars Jeans Stadion Park”. Dat wil zeggen recht vóór het “Cars Jeans Stadion”. Kortom, het Stadion is onderdeel van ons decor. Je kunt het aan ons overlaten om dit plekje om te toveren tot ons Koninklijke Festival!

Kingsworld blijft gewoon in de mooiste stad van Nederland: Den Haag! De geweldige Festival-look wordt nog leuker dan afgelopen jaar én er wordt een héél stadion als decor aan toegevoegd!

4 PODIA:
➤ De Mainstage bomvol met de beste en populairste Artiesten van nu.

➤ En natuurlijk mag er tijdens de dag dat heel Nederland Oranje kleurt het “Huis van Oranje” niet ontbreken. DE plek waar je in je Moeders taal ongegeneerd kan meezingen met een héééle lange lijst van de Gezelligste en Beste Zangers die er zijn.

➤ Area 3 staat deze editie helemaal in het teken van de 90s!

➤ En last but not least… Area 4: de Silent Disco!
Verder hebben we uiteraard lekkere Foodtrucks, gave attracties en natuurlijk allemaal leuke plekjes waar jij samen met je vrienden kan chillen.

De line up wordt snel bekend gemaakt.

Tickets zijn NU verkrijgbaar

Dit is een 18+ evenement.

Gegevens

Datum:
27 april
Tijd:
12:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Wijzigingen doorgeven? Of wil je een evenement toevoegen? Mail dan naar info@jitters.nl.