Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rock A Rail; snowboardevenement op de Grote Markt

07/12/2019 |16:00 - 08/12/2019 |22:00

Rock A Rail snowboardevenement grote markt

Rock A Rail, hét tweedaagse snowboardevenement in Nederland. De internationale snowboardtop treft elkaar 7 december 2019 tijdens een uniek wintersportevenement midden in de stad. Vanaf 16.30 uur begint hier de achtste editie van ‘Rock A Rail’, gepresenteerd door Red Bull en Blue Tomato, samen met Volcom, GoProen Snowworld.

In het hart van Den Haag, op de Grote Markt, staat een twee verdiepingen hoge stellage. De snowboarders glijden over stalen buizen (rails) en doen ze spectaculaire tricks over speciaal vervaardigde objecten. Na het enorme succes van de afgelopen jaren pakt de organisatie ook dit jaar weer uit met een zeer uitdagend ‘street’ parcours, kraakheldere sneeuw en atleten van wereldniveau. Grote namen uit de snowboardscene zullen strijden naast Haagse held Cees Wille en Nederlands trots Cheryl Maas.

De prijzenpot bedraagt in totaal € 6.000,-. De winterse activiteiten beginnen op 4 december, want dan krijgt onopgemerkt talent een laatste kans zich te kwalificeren tijdens de Blue Tomato “last show down”. Rondom de wedstrijd op zaterdag zijn er tal van activiteiten en valt er van alles te winnen of te krijgen. Rond 21.30 zal de finale plaats vinden die overgaat in een optreden en de after-parties. De organisatie hoopt met dit gratis toegankelijke evenement mensen bekend te maken met het “street snowboarden”, de basis voor de Olympische “slopestyle”discipline.

Lees meer op Facebook.

Gegevens

Begin:
07/12/2019 |16:00
Einde:
08/12/2019 |22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Locatie

De Grote Markt
Grote Markt
Den Haag, Nederland
+ Google Maps

Wijzigingen doorgeven? Of wil je een evenement toevoegen? Mail dan naar info@jitters.nl.