Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sniester Junior 2020

24 mei |12:00 - 17:00

Sniester Junior grote markt den haag

Kinderen van Den Haag, zijn jullie klaar voor een dagje mayhem?

Als je je kinderen definitief festival-hooked wilt krijgen moet je zondag 24 mei zeker een uitstapje maken naar Sniester Junior 2020. Traditiegetrouw is de zondag van stadsfestival Sniester een GRATIS festivaldag voor kinderen. En opnieuw dreigt dit weer keihard de leukste dag van het festival te worden. Een onverantwoorde cocktail van brakke ouders, chaos, slappe lach, katerig personeel en kinderen on their worst behavior!

“Kijk mam!” “Ik heb een neuspiercing!”
Op Sniester Junior neem je je eerste tattoo, piercing of vetkuif, spuit je graffiti, gaan we stage diven, mix je je eigen plaat, sloop je een motor, shaken we cocktails, doen we wie het hardst kan schreeuwen, … en nog veel meer dingen die normaal niet mogen!

Sniester Junior is het leukst als je tussen de 4 en 12 jaar oud bent (maar we kijken niet op een jaartje). Ouders mogen mee als ze zich een beetje weten te gedragen: met een bakkie of een biertje op het terras dus. Daar hebben ze meteen het beste uitzicht op de chaos. De grootste zandbak van Den Haag is er uiteraard ook weer dit jaar, waar de kleinste Sniesteraars lekker kunnen scheppen en vies worden.

Hou je van muziek? Mis dan de vrijdag en de zaterdag niet. Check sniester.nl en het event Sniester 2020 voor meer info over het festival.

Mooi! Dan zien we mekaar op zondag 24 mei bij Sniester Junior: de Dag van het Kattenkwaad.

Gegevens

Datum:
24 mei
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Wijzigingen doorgeven? Of wil je een evenement toevoegen? Mail dan naar info@jitters.nl.