Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wild Rooster Festival 2020

7 februari |20:00 - 23:30

wil rooster festival den haag

A damn hot night in February op de Grote Markt!

Het warmbloedige rootsmuziekfestival dat Wild Rooster heet. Maar dan in het holst van de winter. Dat leek ons wel wat, daarom for 1 night only: gratis festival, 3 indoor podia, een batterij puike roots, blues & country bands en a whole lotta heat!

Def Americans Johnny Cash Tribute
aka hand on our hearts de beste Johnny Cash tribute band van het continent. Deze tour draait alles om Cash’ werk uit de Sun Sessions periode: zijn beginjaren waarin hij hits als Folsom Prison Blues en I Walk The Line opnam in the Sun Studios. Deze show is een intieme ode aan de boom chicka boom-sound van Cash – zijn hits zoals ze bedoeld waren, vlak voor je neus op het podium. Def Americans spelen met een liefde en bevlogenheid die je The Man In Black tot diep in je ring of fire doet voelen.

Arkansauce.
uit, u raadt het, Arkansas USA. Waanzinnig goeie bluegrass/country/funkcrossover door sympathieke kerels die ondanks hun talent toch niet naast hun schoenen zijn gaan lopen. Van de live shows onthou je het goede gitaarimprovisatiewerk, de vocale harmonieën en bovenal de niet kapot te krijgen goede sfeer die ze neerzetten. Samen met jou.

Westbrook Parker
spreek het hardop uit en je hoort het. De nieuwste ultra-Haagse superband met roots in een park waar je ook bootjes kunt huren. Remco Prins, Jan den Boer, Bert Fonderie, Robert van Driesten losgelaten op grinding rhythm’n’blues classics.

Handkerchief (BE)
Zó had rock’n’roll geklonken als Elvis een zeeman was. Handkerchief-frontman Christof Annaert’s strot gromt als een cementmolen (Tom Waits! Mark Lanagan!) & zijn band heeft surf, gypsy, ska, blues, rumba en calypso in de benen. Licht uit, zuipen, janken en genieten!

meer acts volgen

Gegevens

Datum:
7 februari
Tijd:
20:00 - 23:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Wijzigingen doorgeven? Of wil je een evenement toevoegen? Mail dan naar info@jitters.nl.