Festival TREK 2020: Haags podiumtalent schrijf je in!

Net als voorgaande jaren, sluit ook dit jaar Festival TREK het seizoen af in Den Haag. Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september is het Westbroekpark een gezellig Bourgondisch Dorp met de beste foodtrucks en diverse bars. Jaarlijks is er verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent. Vanaf nu kunnen regionale singer-songwriters, akoestische bandjes, kleinkunst-, dans- en theateracts zich inschrijven voor een podiumplek op Festival TREK 2020.

Extra podium en expositie

festival trek 2020 den haag andre hazel
Foto: Peter Lodder

Sinds vorig jaar is er een overdekt hoofdpodium op TREK. Vanwege de vele aanmeldingen van regionaal talent is er op Festval TREK 2020 een extra podium. Uiteraard geniet je ook nog van intieme optredens als in de theatertent. Deze editie is er ook een nieuw onderdeel: de kleinste expositie. In de Coca-Cola vuurtorenbar komt een creatieve mini tentoonstelling. Dit mag van alles zijn. Dus: schilders, beeldhouwers, fotografen, videokunstenaars, sieraden- of tassenontwerpers breng je werk onder de aandacht en schrijf je in via de website o.v.v. kleinste expositie.

Programma voor jong en oud

Festival trek 2019

Festival TREK 2020 is gratis toegankelijk en heeft een doorlopende programmering. Acts en optredens variëren van intieme podiumoptredens, tot de lekkerste disco klassiekers van de DJ en van bijzondere dansacts tot goocheltrucs van jonge theatermakers. Ook voor de kleinste bezoekers is er genoeg te beleven; zo zijn er op het terrein diverse oudhollandse spelletjes te vinden en staat er in elk stadspark altijd een nostalgische kermisklassieker.