Fokkerhaven Festival 2019: nieuw waterevenement in de Binckhorst

Den Haag is nog een gratis toegankelijk event rijker! Op zondag 29 september 2019 geniet je van 12.00 tot 20.00 van boottochtjes, live muziek, hapjes en drankjes bij de eerste editie Fokkerhaven Festival. Het Fokkerhaven Festival 2019 is voor de hele familie. Ga mee met de rondleidingen en expedities; te voet, te fiets, per boot en mét muzikale intermezzo’s. Of geniet nog even van dat vakantiegevoel met koffie of een biertje terwijl de kids zich vermaken bij de kinderworkshops.

Boottours

fokker havenfestival 2019

Een boottochtje is natuurlijk een must bij het Fokkerhaven Festival 2019. Tijdens het Bier- en Braadfestival was er de Fokkerhaven Tour als preview. Ga ook nu mee met een rondvaart of pleziervaart. Er zijn speciale boottours zoals de Fokkerhaven Tour en de Graffiti Tour van The Hague Street Art. Vaar door de Binckhorst, naar het Huygens Kwartier, Laak en het centrum van Den Haag.

Live muziek

winactie fokkerhaven tour
Foto: Wouter Vellekoop

Samen met Hummingbird Music, Koninklijk Conservatorium, het Laaktheater en Ready2Play is er een veelzijdige programmering samengesteld. Diverse lokale bands spelen live op de kade op het podium. Op verschillende plekken op het festivalterrein en op het water zijn er kleinere, intieme optredens.

Kom ook 29 september en mis dit nieuwe festival niet!