Genieten met André Hazel and friends bij WPC Ned 3

26 oktober 2019 zetten muziekmaker en liefhebber André Hazel and friends een muzikaal statement bij WPC Nederland 3. Met vrienden als Sharon Overkamp, Nelson en zijn bands GIIA, Dubbinance en Rascal beleven we de verschillende kanten van André.

Nelson singing and André beating

Nelson @ André Hazel and friends @ WPC Nederland 3

Singer songwriter Nelson (Nelson Fonseca) zet een set neer met lekkere songs. Sommige om mee te zingen. Andere om lekker naar te luisteren en de teksten binnen te laten komen. Met zijn gitaar, stem en ukelele brengt hij samen met beatcompagnon André (op cajon) de nummers in het gezellige WPC Nederland 3. Nummers worden goed ontvangen en de mensen deinzen en zingen lekker mee.

GIIA de nieuwe soul van André

GIIA @ André Hazel and friends @ WPC Nederland 3

Frontvrouw Giia staat met een supervette band al haar soul te performen op het podium. De songs lopen nice en de vibe komt lekker over. De muzikanten en bezoekers in de Wateringse poptempel knikken en klappen. Stevige band met een nog beetje zoekende sound in mijn hoofd. Mag van mij wel harder knallen, de sound en power is er! GIIA’s got soul, André’s soul. Ben benieuwd naar meer.

André solo maar niet alleen

André Hazel @ André Hazel and friends @ WPC Nederland 3

Met André and friends is het een feest vanaf het moment van binnenkomst. Lekker chill en gezellig. De avond is lekker begonnen en na het voorgerecht komt nu nog een appetizer, André Hazel zelf! Al staat hij dan solo op het podium, alle aanwezigen zijn zijn backing en percussie. Zijn reggae-vibes komen binnen als een chille bom… BAM. Lekker poppie en gaan!!!

Sharon, Xavier en André jamming it!

Sharon and Xavier @ André Hazel and friends @ WPC Nederland 3

Met geen mogelijkheid voor een goede voorbereiding staan Sharon Overkamp (Share!, Bandsessies, My Universe), Xavier Geerman en André Hazel klaar voor hun set. Eigenlijk loopt het als een jam die je bij pro-muzikanten wel eens ziet. Helemaal vrij en strak. De sound van Sharon schiet übernice over de snaren van de mannen. Knallen!

Dubbinance rockt de reggae

Dubbinance @ André Hazel and friends @ WPC Nederland 3

Megaformatie in aantal en geluid, Dubbinance is een vol podium met supermuzikanten. Voor mij als fotograaf is het wat lastig om iedereen op de foto te krijgen, maar de sound die je ervoor terugkrijgt is de bom. André heeft 4 jaar geleden een cd uitgebracht in eigen maak en beheer. En met Dubbinance laat hij zijn eigen muzikale feestje vertalen door stuk voor stuk kunstenaars. Dubbele toetsen, dubbele gitaar, bas, backing en slagwerk, allemaal van de bovenste plank. Dit moet ik vaker zien… horen… beleven!

Rascal popt de rock

Rascal @ André Hazel and friends @ WPC Nederland 3

De band Rascal is poppie en rockie met een hoop energie op en voor het podium. Bij de start van de eerste song ben ik op zoek naar de zanger. Ik hoor hem wel maar hij staat niet bij de gitaren, drums of André (op de bas). Hij springt dus al zingend door de zaal terwijl de band lekker los gaat. Allemaal lekker freaken op hun instrumenten en ook nog een toffe muzikale eenheid met power, power, powerrrr… energie en grooves! Cool om ook bij de eerste performance van wat nieuwe songs te zijn.

More André

Dubbinance @ André Hazel and friends @ WPC Nederland 3

Met André Hazel and friends is misschien wel een begin van een trend gezet. André kennende zit hij al te broeden op het volgende muziekproject. Misschien wel een nieuwe clip. Kijk ook even naar de korte teaser bij de song ‘Solution‘ met Dubbinance. Erg benieuwd wat voor muzikale verrassingen ons te wachten staan! André… Thanks voor het kennis laten maken met André and friends!