Haags Beat Festival nieuwe datum in 2020

Het succesvolle Haags Beat Festival in het Zuiderparktheater kan deze zomer helaas niet doorgaan. Op de afgelopen editie speelden bands als Wild Romance, Focus, Massada, René and the Alligators, Ready to Play Talents: Ode aan de Beat, Jen Min Lau en nog vele anderen in het Zuiderparktheater. Met het Zuiderparktheater is wel voor volgend jaar een datum vastgesteld: 5 juli 2020. We kijken uit naar een extra toffe editie van dit muziekfestival!

Voor 2019 is er niet voldoende subsidie om een festival van niveau neer te zetten. Daarom heeft de organisatie met pijn in het hart besloten het festival dit jaar niet door te laten gaan. Wel blijft de organisatie in gesprek met Stadsdeel Escamp voor de volgende editie in 2020. Op 5 juli 2020 eren we alsnog de Haagse muzieklegendes voor hun grote verdiensten in de (inter)nationale popmuziek op het Haags Beat Festival 2020.

De organisatie vindt het bijzonder jammer voor de vele fans, maar streeft ernaar om in de zomer van 2020 een meer dan geweldig festival te presenteren!

Lees meer over Haags Beat Festival op de website.