Haagse DI-RECT concert in Rotterdam Ahoy

De Haagse band DI-RECT bestaat 20 jaar en viert dat met de grootste show in hun carrière. In 2015 vierde de band met 15.000 fans en een heleboel vrienden hun 15-jarige jubileum op het strand van Scheveningen. Op zaterdag 10 oktober 2020 geeft de band een concert in Rotterdam Ahoy. Koop je kaartjes vanaf aanstaande maandag 11 november voor deze bijzondere show.

di-rect optreden paardcafe

Met de show in Rotterdam Ahoy komt een grote wens van de band in vervulling. Zanger Marcel Veenendaal zegt dat de zaal als thuis voelt: “Rotterdam Ahoy is de zaal in Nederland waar we het meest hebben gespeeld, de teller staat inmiddels ver boven de 100 shows. Echter was dit altijd als onderdeel van de line-up van grote evenementen. Het 20-jarig jubileum is voor ons de perfecte aanleiding om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan met een groot eigen concert in Ahoy. In 2020 zullen we veelvuldig van ons laten horen met nieuwe muziek, dit jubileum is er één in het nu, we blikken terug, maar ook vooral vooruit.”

DI-RECT bestaat dit jaar twintig jaar. De band uit Den Haag scoorde hits als ‘Times Are Changing’, ‘Invincible’ en ‘Devil Don’t Care’. Mis dit concert niet en koop je kaartjes maandag via deze link.