Happy Hunting Ground 2019: haal je muzikale jachtvergunning

18 en 19 mei is het weer tijd om te genieten bij Happy Hunting Ground. Op het strand met een chille vibe en f*ckn vette muziek… Kan het nog beter?

Happy Hunting Ground 2019

Een paradijselijk dorp in het zand met groot live podium óp het strand waar je de zon ziet ondergaan. De twee leukste strandtenten, Indigo en Whoosah, genesteld tegen de duinen, waar dj’s je de hele dag laten dansen… tot diep in en nacht, heerlijk onder de sterren. Vrienden lopen om je heen, drankjes vloeien rijkelijk en je likt je vingers af bij onze waanzinnige foodcourt. Op alle gebieden verzorging van een heerlijke dag.

Op Happy Hunting Ground 2019 spelen onder andere: 

Donnie, zijn track ‘Barry Gauze’ is pas los gegaan op YouTube. Female DJ Carista, die het afgelopen jaar is doorgebroken en op menig festival in binnen- en buitenland, al de sterren sterker heeft laten vonkelen. Willie Wartaal (o.a. De Jeugd van Tegenwoordig) en komt een DJ set over het strand laten bouncen. Hij rapt ook mee op het nummer ‘Barry Hayze’ van Donnie. Wie weet klimt hij al eerder het podium op?! Verder zijn er nog optredens van de bands Three Little Clouds, Goldband (live) en Destructive Penguins en wordt het buitenpodium muzikaal omlijst door de mannen van Mama Africa SoundSystem. Tijdens en na de concerten zullen bekende (Haagse) DJ’s draaien in de twee strandtenten die bekend staan om hun legendarische feesten. Dit zijn o.a. Andre Agressi, Jesse Gomes, Pat Smith (DJ set), Justin Verkijk,  Sunny Sjoerd en Mino Abadier.

Niks niet jagen op dieren…

…jagen op de grooves en vibes van de muziek en elkaar! Vorig jaar was al een feessie… dit jaar verwacht ik dat de sterren nog meer shinen! Dompel je onder in dit waanzinnige spektakel en zorg dat je op tijd je kaartjes in bezit hebt, want je weet hoe snel de feesten van deze strandtenten uitverkopen!

Bekijk meer info en bestel je tickets bij Happy Hunting Ground.