HipFest 2020 Livestream met o.a. De Kraaien

Oke, het is een beetje anders dan we gewend zijn: HipFest 2020 Livestream. Niet in de Keizerstraat op Scheveningen, maar wel online gaan we keihard genieten van HipFest. Op zaterdagavond 27 juni laat de Haagse topact De Kraaien de popzaal van Scheveningen, Saturnus, schudden op z’n grondvesten. Maar ook Banana Savannah en Destructive Penguins denderen vanaf 21.00 rechtstreeks je huiskamer binnen via de HipFest livestream! Volg het via Poppodium Aan Zee, HipFest of YouTube.

Live aanwezig zijn in Popzaal Saturnus?

Onder de strikte richtlijnen van het RIVM mag de organisatie een beperkt aantal bezoekers toelaten. Wil je kans maken op de laatste tickets? Stuur dan een mail naar info@hipfest.nl en vertel in het kort waarom jij hierbij wilt zijn.

Poppodium aan zee

YMCA Scheveningen en Popagenda Scheveningen verzorgen zes zaterdagen achter elkaar livestreamconcerten mét 30 man (inclusief crew) publiek, in samenwerking met Scheveningse (cultuur)organisaties. Hierdoor is er meer aandacht voor Poppodium Aan Zee, de broedplaats voor pop(muziek)cultuur. Check ook via Poppodium Aan Zee hoe je de Haagse artiesten en organisaties financieel kunt ondersteunen. Vóór, tijdens en na de livestreamshow zijn de mogelijkheden zichtbaar.