Jeugdfestival Boekids 2020 maakt eerste namen bekend

Op 14 juni 2020 is het tijd voor het leukste Haagse jeugdfestival Boekids 2020. Net als vorig jaar worden kinderen en jongvolwassenen in en rondom theater De Nieuwe Regentes vermaakt met een doorlopend afwisselend programma. De eerste namen zijn nu zijn bekend: Wonderland, Kikker, Elvy’s Wereld, Over een kleine mol en Roxeanne Hazes. Koop vanaf nu je kaarten via de website.

Roxeanne Hazes

Roxeanne-Hazes-op-Boekids

Dit jaar staat ook de 27-jarige Roxeanne Hazes op het programma. “Roxeanne is een eigengereide dame met een eigen stijl, mening en visie. De minder leuke ervaringen uit haar leven weet ze met haar creatieve geest om te zetten in muziek en tekst. Dat inspireert. We vinden het heel bijzonder dat deze Ambassadeur van de Vrijheid 2020 tijdens Boekids enkele nummers komt zingen”, aldus directeur Ellen van Heijningen.

Spannende voorstellingen

KIKKER-boekids-2020

Naast live optredens zijn er ook verschillende leuke en spannende voorstellingen. Zo wil een kleine mol bij Over een kleine mol weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Kikker zingt en leest voor is een intieme familievoorstelling voor iedereen vanaf drie jaar door Theater Terra. Natuurlijk kunnen de kinderen weer volop fantaseren, ontdekken, spelen en knutselen. Voor de grotere meisjes staat de populaire meidenreeks Elvy’s Wereld centraal.

Koop je kaarten en lees meer op de website van Boekids.