Jim Jones and the Righteous Mind / Las Rosas in het Paardcafé

Woensdagavond, 5 juni. Helemaal klaar voor een stevige pot Rock’n Roll komen we bij het Paardcafé aan. Niemand minder dan Jim Jones and the Righteous Mind speelt en we zijn verbaasd dat het niet afgeladen vol is binnen. 

Las Rosas

Het voorprogramma, Las Rosas, is al bezig. Echt jammer dat we dat optreden niet helemaal gezien hebben, want deze driekoppige 60’s garage band uit Brooklyn New York smaakt naar meer.  

Jim Jones and the Righteous

Een uur later is het wat drukker en staan de vijf in het zwart geklede mannen met zwarte puntschoenen op het podium: Jim Jones and the Righteous Mind! Het is meteen aan. Nieuwe nummers van het album CollectiV, met titels als Satan’s Got His Heart Set On You en Sex Robot worden afgewisseld met nummers van het debutalbum Super Natural. No Fool wordt meegezongen, er wordt gedanst, Jones klimt op de bar en iedereen schreeuwt ‘Ah Yeah’. 

Heerlijke rock show, die er net zo lekker in glijdt als het bier. Maar liefst drie toegiften mochten we ontvangen. Niet gek voor een woensdagavond.

Kudos voor de programmering van het Paardcafé.  

Voor de liefhebbers

Mocht je niet naar Pinkpop gaan en toch een heerlijk avondje muziek willen, ga dan maandag naar de Flamin’ Groovies in het Paard kijken. Niet alleen zie je dan een legendarische garageband uit de 60’s, maar ook onze eigen Haagse Peptones in het voorprogramma.