Jitters de nieuwe blog- en nieuwswebsite van Den Haag

Jitters is de nieuwe blog- en nieuwswebsite voor vloggers/bloggers/fotografen uit Den Haag en omstreken. Het bloggersplatform is ontstaan op verzoek van Haagse bloggers nadat DenHaagDirect eind vorig jaar stopte met haar activiteiten. Een gemis aan extra nieuws of een plek om te bloggen voor velen vanuit de stad. Maar ook vanuit organisaties, die een plek misten waar festivals of andere nieuwtjes op een leuke manier gedeeld worden.

De Jitters aan de slag

Jitters borrel 19 oktober

Ka Hopster, blogger en tekstschrijver, klom achter de computer en ontwikkelde direct de blogsite Jitters. Vele Jitters (bloggers) gingen direct ethousiast aan de slag om mooi nieuws uit de stad te delen; over sport, bands, festivals, theater en nog veel meer. Ook diverse organisaties en bands sturen persberichten of blogverzoeken naar Jitters. De Jitters worden duidelijk goed ontvangen!

Lees meer over de bloggers en hun artikelen.

Jitters helpen groeien en blijven bestaan

Jitters, de nieuwe blog- en nieuws website van Den Haag
Foto: Peter Heuves

Jitters, groeit en groeit in een korte tijd. Natuurlijk willen we Jitters nog meer laten groeien. En belangrijker nog, blijven bestaan en meer nieuws delen. Een donatie is uiteraard altijd welkom. Maar meehelpen doe je al door het delen en liken van de berichten.

Jitter worden?

iwan en ka jitters pers parkpop

Wil jij ook bloggen voor Jitters, de nieuwe blog- en nieuwswebsite over bijvoorbeeld festivals, kunst, culinair of sport in Den Haag? Of vlog je graag over evenementen? Maak je mooie foto’s van Haagse belevingen? Meld je dan aan via het contactformulier of e-mail naar info@jitters.nl en informeer naar de voorwaarden van Jitters.

Tips voor Jitters?

E-mail naar Ka Hopster via ka@jitters.nl.