Kids opgelet: bijna tijd voor Sniester Junior 2019

Van 24 t/m 26 mei is de zesde editie van het muziekfestival Sniester in de binnenstad van Den Haag. De laatste festivaldag is traditiegetrouw het territorium van de jongste festivalbezoekers van 4 tot 12 jaar. En elk jaar is het stiekem de leukste dag van het festival: Sniester Junior. Bij Sniester Junior 2019 mogen kinderen op de Grote Markt zoveel mogelijk dingen doen die normaal niet mogen.

Kattenkwaad door Haagse schooljeugd

Kattenkwaad sniester junior

Het programma voor Sniester Junior 2019 is nu bekend! Op 26 mei staat alles weer klaar om de Haagse schooljeugd zoveel mogelijk kattenkwaad te laten uithalen. Sniester Junior 2019 is voor iedereen geheel gratis toegankelijk.

Gekker dan gek programma

Tattoo kind Sniester junior

Voor Sniester Junior 2019 is een arsenaal aan activiteiten samengesteld, waarvan bij de meeste huishoudens de haren recht overeind gaan staan. Je scoort hier je eerste tattoo of piercing (net echt), leert crowdsurfen van een pro, draait zelf platen in de DJ booth, laat een elektrische gitaar over de Grote Markt schallen en gooit waterballonnen vanaf het dak van de Zwarte Ruiter.

Onverantwoorde dingen doen of zand scheppen

Zandbak sniester Junior 2019

Ook zijn er voldoende ARBO-onverantwoorde dingen te doen zoals een echte motor slopen, cocktails shaken en op een door een drankmerk gesponsorde rodeo-crossmotor rijden. Kinderen die liever creatief dan destructief bezig zijn maken met stof, schaar, lijm, verf en papier de mooiste dingen in Jookjes Sniesterparadijs en de Zandberg waar de kleinste Sniesteraars lekker kunnen scheppen en vies worden is er uiteraard ook weer dit jaar.

Bijrol voor ouders

Sniester Junior wegwijzer

Op de Nationale Dag van het Kattenkwaad leunen ouders lekker achterover. Langs de zijlijn op het terras genieten ze van een bakkie of een wijntje met goed uitzicht op de chaos.

Lees meer over Sniester of Sniester Junior 2019.