LEGOLAND® Discovery Centre zoekt Kids Crew

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is op zoek naar kinderen tussen de 5 en 10 jaar oud die gek zijn op LEGO®. Master Model Builder Arjan Groenendijk stelt een heuse Kids Crew samen die hem helpt andere kinderen te motiveren om creatief bezig te zijn met LEGO®. Kids Crew-leden worden ook uitgenodigd voor exclusieve evenementen en mogen assisteren bij lastige bouwopdrachten. De kinderen maken een jaar lang onderdeel uit van de Kids Crew. Aanmelden kan tot woensdag 7 oktober en 21 oktober is de Kids Crew-selectiedag. Aan het einde van de dag wordt bekend wie onderdeel mag worden van de Kids Crew!

Hulp van jonge fans

Arjan Groenendijk, Master Model Builder LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen: “Als Master Model Builder inspireer ik kinderen uit heel Nederland en daarbuiten om creatief bezig te zijn met LEGO®. Ik kan hierbij de hulp van jonge LEGO® fans goed gebruiken. Zij spreken immers dezelfde taal als hun vriendjes en vriendinnetjes en kunnen mij helpen om de attractie zo leuk mogelijk te maken voor hun leeftijdgenootjes. Vandaag kreeg ik al hulp van Hayley (10 jaar) en Hayden (6 jaar) van het YouTube-kanaal Broer & Zus TV om iets moois te maken voor mijn nieuwe werkplaats. Zij zijn de eerste twee leden van de Kids Crew. Samen roepen wij dan ook alle LEGO® fans in de leeftijd van 5 tot 10 jaar op om zich aan te melden voor dit exclusieve team!”

Aanmeldprocedure

Meld je kind aan uiterlijk woensdag 7 oktober via de website. Vul het aanmeldformulier in en deel de leukste foto of video van de kleine bouwer met een eigen LEGO® creatie. Kinderen die in aanmerking komen voor de Kids Crew zijn tussen de 5 en 10 jaar oud en echte LEGO® liefhebbers, die graag leuke dingen bouwen. Natuurlijk is het handig als de kinderen op woensdag 21 oktober beschikbaar zijn. Op die dag vindt een spannende selectiedag plaats bij het LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen, waarbij de kinderen onder begeleiding van Master Model Builder Arjan Groenendijk verschillende creaties gaan bouwen.

Maatregelen coronavirus

Tijdens de selectiedag wordt uiteraard rekening gehouden met de geldende coronarichtlijnen van het RIVM: de veiligheid en gezondheid van deelnemers, hun ouders, medewerkers en anderen aanwezigen staat voorop. LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen heeft daarom verscheidene maatregelen getroffen om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo wordt de looprichting aangegeven, krijgen de kinderen hun eigen LEGO® emmer en moeten volwassenen te allen tijde afstand van elkaar bewaren. Hierop wordt toegezien door de medewerkers van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen.