Lien released EP Stilaan in De Stamboom

Zaterdag 30 november is het druk in De Stamboom. Rond half 8 gaat een deel van het gezelschap naar een knus zaaltje en het is tijd… Lien released EP ‘Stilaan’. En hoe….!

Even stilstaan bij Stilaan 

Lien released Stilaan @De Stamboom by Iwan de Brabander

Na een mooie introductie vertelt Lien Cornelissen hoe ze is gekomen waar ze nu is. In het leven en in haar muziek. Want de muziek die ze maakt en op haar EP staat, is háár eigen muziek. Haar verhuizing naar Den Haag. Haar zoektocht. Het niet zien door de drukte. Uiteindelijk het (terug)vinden van veel van haar antwoorden in muziek. Hoe ze geïnspireerd raakte en wie haar heeft geholpen om de vette EP ‘Stilaan‘ als eindresultaat te presenteren. Schrijven en spelen dat is wat ze wil en wat ze doet. En hoe! Heel nice.

Stilaan alle emoties ervaren

Lien released Stilaan @De Stamboom by Iwan de Brabander

De teksten van Lien zijn uit het hart, met je neus op de feiten. ‘Druk’, ‘Ik Volg Je’, ‘Anders’ en ‘Jij Bent Hier’ zijn songs die iets vertellen als je luistert. Van de lach tot de traan staan erin en zijn te voelen. Van een intiem verhaal over verlies tot het niet eerder stilstaan dat Scheveningen best wel mooi is. Inspiratie en gevoel. Een mooie EP die iets vertelt, als je luistert!

Dus…. Luister!