Meet the Jitters! Bianca Wubben

Mijn naam is Bianca Wubben, 29 jaar, en ik woon inmiddels zo’n vijf jaar in Den Haag. Doordeweeks sta ik een aantal dagen voor de klas, groep 1/2 op een basisschool, en tot voor kort had ik mijn eigen lunch café op Scheveningen; het Byron Bay Lunch Café. Nu het café helaas gesloten is, heb ik weer wat meer tijd voor andere leuke dingen, zoals het bezoeken van festivals en concerten. Heerlijk! En als ik die concerten dan toch bezoek; waarom zou ik er dan niet zo nu en dan als Jitter Bianca een blogje over schrijven? Foto boven: Iwan de Brabander.

pat smith byron bay lunchcafé bianca wubben

Behalve het schrijven van blogs, schrijf ik ook graag liedjes. Deze zing ik zelf en begeleid ik op gitaar, ook daar hoop ik me de komende tijd meer mee bezig te gaan houden. Ik maak al sinds mijn 6e jaar muziek en zou me geen leven zonder muziek meer kunnen voorstellen. Je maakt mij het meest gelukkig met een oprecht gespeelde set, door een down-to-earth muzikant, in intieme setting. Eigenlijk precies zoals het er in mijn café aan toe ging; fijne huiskamerconcertjes door muzikanten die vanuit hun hart spelen. 

Live muziek en muzikaal talent

bianca wubben en febby
Foto: Iwan de Brabander

Als Jitter Bianca zal ik mijn best doen jullie op de hoogte te houden van toffe muzikanten en fijne plekken om live muziek te beluisteren. Er is zoveel muzikaal talent in Den Haag en omstreken dat het verdient gezien en gehoord te worden. Als ik daar een steentje aan bij kan dragen, klinkt mij dat als muziek in de oren! (Pun intended.) Heb je tips wat betreft fijne -kleine- concertjes? Dan hoor ik dat heel graag. Wie weet lees je mijn ervaringen daarna wel op Jitters!