Meet the Jitters: Hedi Louwersheimer

Nog een Jitter die zich voorstelt! Aangezien ik, Hedi Louwersheimer, nogal eens ergens kom en het helemaal fantastisch vind hoe Ka dit allemaal Jittert, ga ik gewoon meedoen. Ik heb nog niet eerder voor het echie geblogd, dus dit is hoe ik er mee begonnen ben: met het antwoorden van de vragenlijst van Jitters.

Ik woon in Den Haag, ben uit het jaar 1964 en ben niet zo van de Jazz. Op dit moment ben ik aan het onderzoeken wat ik als werk ga doen en heb ik ruim de tijd om de dingen te doen die ik graag doe. Wat ik graag doe is verhaaltjes schrijven, naar bandjes kijken, terrassen bezoeken en ik houd ook van lekker eten.

Als Jitter zal ik natuurlijk schrijven over de bands die ik heb gezien. Zelf heb ik ook een bescheiden bandverleden. Ik heb vuur gespuugd bij Apollo 13, heb in menig microfoon mogen schreeuwen en was de orgel-Bonnie bij de Bonnie st. Claires. Maar misschien ken je me gewoon van Het Nutshuis? Verder wil ik me ook wel wagen aan de categorie eten & drinken of schrijven over mooie initiatieven die er zijn in het Haagse.