Meet the Jitters! Ilja Vlietstra

Overdag werkt Ilja als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Op de dagen dat ze niet werkt trekt Ilja erop uit met haar camera. Ze schiet graag natuurfoto’s van dieren of reportages van mensen en gebeurtenissen. Maar ook festivals ontkomen niet aan haar enthousiasme. Niet alleen artiesten, maar ook de sfeer legt ze vast.

Handbal en festivals

Ik deed aan handbal en raakte geblesseerd. Ik zocht een manier waarbij ik nog betrokken kon blijven bij deze mooie sport. Toen ben ik gaan fotograferen bij wedstrijden en dat doe ik nu negen jaar later nog steeds. Daarnaast maak ik ook portretten en leg belangrijke momenten van mensen vast. Dat heeft iets magisch en vind ik heel bijzonder. En fotograferen bij evenementen in Den Haag is gewoon een cadeautje.

Artiesten en het strand

zeehonden strand scheveningen

Ik heb heel veel zin in bloggen bij Jitters! Er zijn wel wat artiesten die ik nog zou willen fotograferen als P!nk, Anouk (van dichtbij) en Iris Hond. Maar als geboren en getogen Hagenees is het strand toch echt mijn favoriete plek. Heerrlijk zo dichtbij te wonen. Maar ook de festivals in Den Haag ga ik graag heen. Voor de nieuwe fotografen: durf te doen en probeer zoveel mogelijk verschillende dingen uit!