Meet the Jitters: Sanny Persoon

Ik ben Sanny Persoon, 48 jaar. Geboren en getogen Hagenees, en heb in verschillende wijken gewoond. Ik heb ook gewoond in één van de leukste wijken van Den Haag: de Zeeheldenbuurt. Zeer bekend om het Zeeheldenfestival, dat ik al vanaf het begin af aan meemaak. Hoewel ik graag op reis ga, kom ik daarna ook weer zeer graag terug in ons mooie Den Haag! Ja, mooiùh stad achter de duinen; veel groen, een charmante binnenstad met het Binnenhof, de Hofvijver, de Lange Poten etc. Een stad die leeft met vele leuke evenementen, en ook op bepaalde plaatsen en gelegenheden de charmes heeft van een gezellig dorp.

Stilzitten? Wat is dat?

sanny pepper persoon

Ik ga er graag op uit, lekker naar buiten de natuur in, outdooractiviteiten, op reis, nieuwe mensen leren kennen, veel zien en steeds een nieuw avontuur aan gaan. Ik heb als jeugdmedewerkster bij verschillende organisaties vrijwilligerswerk gedaan. Ik draaide veel kampen en ben zodoende ook gek op verkleedpartijen. Ik beschouw mezelf als een duizendpoot, die van alles wel een beetje kan: muziek maken, kokkerellen (sambal bij!), tekenen, schrijven, klussen en in ieder geval oplossingsgericht en positief denken!

Let the music play!

jitters sanny persoon

Ik ben altijd met muziek bezig geweest. Als kind luisterde ik er veel naar en daarna deed ik jarenlang allerlei soorten dans. Op mijn 30e begon ik met gitaar spelen. Nu speel ik al enige tijd als slaggitarist en backing vocal in de coverband ‘Trouble in Paradise’ met gezellige vrienden. Samen met mijn vriend startte ik onlangs een nieuwe band ‘Aladdin Sane’. We spelen voornamelijk onbekendere liedjes van David Bowie.

Ik heb heel veel zin om over de Haagse evenementen en mooie muziek te gaan schrijven. En ik laat graag mensen zo die ‘jitters’ mee beleven.