Festival TREK 2019: meld nu je foodtruck aan

Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2019 is het Westbroekpark een groot openluchtrestaurant. Festival TREK 2019, het grootste rondreizende foodfestival van Nederland, strijkt weer neer in Den Haag. De ‘BurgeRmeester van TREK’ neemt uiteraard zijn Bourgondische Dorp weer mee. Geniet van het heerlijkste eten van de vele foodtrucks, de entertainment en fantastische sfeer.

Meld je Foodtruck nu aan

Foto: Peter Lodder fotografie

Foodtrucks uit Den Haag en omgeving meld je nu aan! Wil je deel uitmaken van het grootste rondreizende foodfestival van Nederland? Je kunt je nog tot met 15 februari aanmelden.

Meer informatie Festival TREK 2019

Festival trek 2019
Foto: Peter Lodder fotografie

Tijdens het slotweekend genieten Festival TREK bezoekers van de lekkerste streetfood. De diverse hapjes en maaltijden zijn met liefde bereid in de mooiste mobiele keukens. Het festival staat tevens garant voor verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent.

Festival TREK 2019 is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers eenmalig een bijdrage van € 2,50 voor een milieuvriendelijk Festival TREK glas. Bij iedere volgende bestelling kun je het glas afgeven aan de bar. Je krijgt een ‘nieuw’, schoongespoeld glas om verder te genieten.