Nachtburgemeester Den Haag verkiezing: stem nu op je favoriet!

De strijd is begonnen! Wie wordt de nieuwe Nachtburgemeester van Den Haag? De Nachtburgemeester Den Haag verkiezingsstrijd gaat tussen twee kandidaten: Cary van Rheenen en Pat Smith. Je kunt vanaf nu op je favoriet stemmen. De grote ontknoping is zaterdag 14 maart in PAARD. Mis dit event niet.

Eerdere verkiezingen

Cary van Rheenen

René Bom, mister Parkpop, besloot twee jaar geleden af te treden als Nachtburgemeester. De strijd barstte toen los om een nieuwe, gekozen, Nachtburgemeester. Hier deden toen zanger Pat, frontman Splendid! en dichter Cary ook aan mee. Cary werd tweede en Pat derde in deze strijd. Wel waren ze publieksfavoriet, maar de jury koos voor Sjoerd van Schuylenburch. Nu draagt Sjoerd Sjoerd zijn nachtburgemeersterschap na twee jaar over aan een opvolger. Deze keer kiest Den Haag wie de nieuwe Nachtburgemeester wordt. Stem dus nu op je favoriet!

Keuze Nachtraad

pat smith
Pat Smith

De Nachtraad ontving veel aanbevelingen en hield een flinke discussie. Er werd besloten dat zowel Cary als Pat het Nachtburgemeesterschap in ‘nieuwe stijl’ fantastisch zouden kunnen vervullen. De avond stond onder toezicht van Sander Petit, oprichter van Petit Legal en bekend als De Dance-advocaat.

Volg de campagnestrijd en de motivatie van beide kandidaten via de Facebookpagina van Cary en de Facebookpagina van Pat Smith. Stem vanaf nu via deze link.