Nederlands Bierproeffestival 2020: kaartverkoop gestart

Vanaf vandaag kun je kaarten kopen voor het Nederlands Bierproeffestival 2020 in de Grote Kerk in Den Haag. Van 14 t/m 16 mei wordt net als voorgaande jaren de kerk omgetoverd tot walhalla voor bierdrinkers. Drie dagen lang presenteren ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren op het Nederlands Bierproeffestival. Tijdens het festival kun je met brouwers in gesprek over hun bieren en het brouwproces. Ook kun je diverse masterclasses door deskundige bierkenners volgen.

Nederlands Bierproeffestival 2020

Bij het Nederlands Bierproeffestival proeven bierdrinkers, liefhebbers en connaisseurs verschillende unieke en nieuwe bieren. Tijdens masterclasses wordt de ontdekkingsreis voortgezet en de zintuigen optimaal geprikkeld en wordt de smaakcombinatie tussen bier en kaas, chocola, barbecue en vegetarische gerechten verkend. Deskundige kenners delen alle ins en outs van bier en de verschillende stijlen.

Week van het Nederlands Bier

Het Nederlands Bierproeffestival markeert de start van de Week van het Nederlands Bier. Van 14 t/m 24 mei kunnen bierliefhebbers door het hele land proeven en deelnemen aan activiteiten. Tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen die ook van 14 t/m 24 mei plaatsvinden, stellen deelnemende brouwerijen hun deuren open voor een kijkje achter de schermen.

Kaartverkoop

Vanaf vandaag gaat de kaartverkoop van het Nederlands Bierproeffestival van start met een Early Bird korting van 2,50 euro per entreeticket. Deze actie loopt tot en met 20 februari en zolang de voorraad strekt. Naast het entreeticket is het vanaf 6 februari ook mogelijk om een ticket voor de masterclasses aan te schaffen.

Bekijk het programma, meer informatie en een overzicht van alle activiteiten op de website.