Nieuwe directeur Popradar Den Haag: Rob Kuiphuis

Popradar Den Haag heeft per 1 juli een nieuwe directeur: Rob Kuiphuis. Hij volgt Bert Winter op, die de functie twee jaar als interim heeft uitgevoerd. Popradar zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen Den Haag, beheert een grote ruimte voor repetities en creëert nieuwe lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten.

‘Muziek als rode draad door mijn leven’

popradar logo

Rob is 54 jaar en woont met zijn gezin in Overveen. Hij komt uit de culturele sector, waar hij onder andere zakelijk leiding aan theatergezelschappen geeft. Ook is Rob in het verleden directeur van Podium Duycker en Artquake in Hoofddorp geweest.

Rob: “Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. In werk en privé is het de muziek die me raakt, ontroert en blij maakt. Wekelijks concerten en festivals bezoeken is voor mij noodzaak. Ik hou van echte muziek, die uit het hart komt. Daarom ben ik blij met deze functie bij Popradar. Daar wordt echte muziek gemaakt en daar werken mensen die dezelfde passie voor muziek hebben. Ik heb ontzettend veel zin om daar leiding aan te geven.”

Lees meer over Popradar Den Haag op de website.