Nieuwe namen Winterfest van Popradar

APA, Anemone, New Dosis Audio, André Hazel, Cas & Gaby, Jo Laureys (BE), Nelson (PT), Lukewarm Ocean, Popoulos, Callkoen en James Burki zijn toegevoegd in de line-up van Winterfest. Tijdens Winterfest op zaterdag 30 maart tovert Popradar al haar oefenruimtes om tot kleine popzalen met een verscheidenheid aan genres.

Schollenpop, André Hazel programmeren een podium

andre hazel winterfest 2019

Ook Schollenpop, het gratis toegankelijke popfestival op het Zuiderstrand van Scheveningen, programmeert een podium op Winterfest. Ze presenteren de alternatieve Haagse indieband APA, de psychedelische Britpopband Anemone en de meeslepende rock van New Dosis Audio.

Singer-songwriter André Hazel zorgt voor een mooi, intiem programma in de Kapel van Popradar. Hij treedt zelf op en neemt daarnaast Cas & Gaby, de Belgische Jo Laureys en de Portugese Nelson mee. De singer-songwriters vertegenwoordigen alle seizoenen van het jaar akoestisch in de Kapel.

Ook de fuzzy psych van Lukewarm Ocean, de Nederlandse punkrock van Popoulos, de reggae- en ska van Callkoen en de indiepop van James Burki zullen vertegenwoordigd zijn tijdens het festival in het oefenruimtecentrum in Loosduinen.

Bekijk alle informatie op de website van Popradar.