NK Atletiek afgelast

Het Corona virus krijgt een steeds grotere impact op de dingen die wij normaal gesproken doen. Zonder er over na te denken genieten we in een volle zaal van prachtige muziek of in het vol stadion van mooie sport. Samen met anderen. Dat maakt dat concert of die wedstrijd juist speciaal. De gezondheid van ons allemaal maakt dat alles een bijzaak wordt.

NK Atletiek in Den Haag afgelast

Ook sport ontkomt niet aan de Corona maatregelen. Voetbalcompetities zijn stilgelegd. Maar ook de gewone sporter merkt er veel van. Het Corona virus legt namelijk het hele verenigingsleven stil. Zo werd deze week bekend dat tot 1 juni het sportcomplex van Haag Atletiek, aan de Laan van Poot in Den Haag, dicht blijft. Alle trainingen, evenementen en bijeenkomsten gaan daarom niet door. De Atletiek Unie heeft ook besloten dat alle competities afgelast zijn tot aan de zomervakantie (5 juli). Dus komen ook de Nederlandse Kampioenschappen te vervallen. Dit sportevenement stond gepland van 26 tot en met 28 juni. Haag Atletiek zou voor de tweede keer op rij de NK gaan organiseren.

NK Atletiek ticket (foto: Erwin Treebusch)

Terugblik NK 2019

De Atletiek Unie kijkt naar alternatieven later dit jaar. Dus na de crisis pakken we de draad gewoon weer op. Voor nu blijf fit en gelukkig hebben we de blogs van 2019 nog. Wat was dat een fantastisch NK.

Start op het Plein: donderdag 25 juli

1e dag op de baan: vrijdag 26 juli

2e dag op de baan: zaterdag 27 juli

Finaledag: zondag 28 juli