Haagse Popprijzen 2019 nominaties: stem nu op je favoriet!

Op 27 oktober, tijdens Haagse Popdag, zijn de uitreikingen van de Haagse Popprijzen 2019 in het PAARD: de Music Support Award, Beste Haagse Initiatief en Beste Videoclip. Het is de afsluiting van de Haagse Popweek van 18 t/m 27 oktober. De genomineerden zijn nu bekend. Stem direct op je favoriet. De winnaar van Dé Haagse Popprijs wordt gekozen door de Haagse popsector.

Stem ook mee

haagse popnacht 2019

Stem voor 20 oktober via deze link op de website. De winnaar van de Music Support Award gaat naar huis met € 1.000,- aan ondersteuning via Popradar Music Support. Bij Popradar Music Support kunnen muzikanten advies of ondersteuning vragen of workshops volgen. De prijs voor Beste Haagse Initiatief is voor de organisatie, instelling of het evenement die afgelopen jaar de meeste indruk maakte. Nieuw dit jaar is de prijs voor Beste Videoclip.

Genomineerden Haagse Popprijzen 2019

Magic Moon THE LIFE I LIVE 2019
Foto: Remco Miltenburg
  • Popradar Music Support Award
    Magic Moon, Goldband, Locks Vegas, Banana Savannah, Usainboyz, Ava Nova, The Mighty Breaks
  • Beste Videoclip
    GIAN – Only This Night, Goldband – Witte Was, DI-RECT – Be Strong, Son Mieux – Nothing, Niko – Nine Out Of Ten
  • Beste Haagse Initiatief
    The Womb Studio, Clubhopping, GUAP, Grauzone, De Zwarte Ruiter, Zeeheldenfestival, De Zolderkamersessies

Uitreiking op Haagse Popdag

niko life i live 2018
Foto: Richard Mulder

De Haagse Popprijzen worden uitgereikt tijdens Haagse Popdag op 27 oktober. Vanaf 16.00 uur kun je in het PAARD al je brandende vragen stellen over het artiestenbestaan aan experts en professionals uit de popsector. In de avond geniet je van Haagse acts als Magic Moon, GIAN en Niko in het Paardcafé. De Haagse Popdag is gratis toegankelijk. Check de website voor het volledige programma.

Lees meer of bekijk het programma op de website van Haagse Popweek.