Ongelooflijke BorderKitchen met Stevie Van Zandt

Woensdag 6 oktober 2021. Na bijna twee jaar eindelijk weer een BorderKitchen, het doorlopend programma van Crossing Border. Deze ongelooflijke BorderKitchen met Stevie Van Zandt aka Little Steven wordt live geïnterviewd door journalist en groot Bruce Springsteen’s E Street Band-fan Leon Verdonschot. Theater aan het Spui is de plek waar de nu op schrift staande, langverwachte, memoires van de acteur en muzikant, ‘ Onbeantwoorde verliefdheden (Unrequited Infatuations)’ worden besproken. Hier moet je toch bij zijn?!

Stevie van Zandt’s verhaal

De vroege jaren zestig in de buitenwijken van New Jersey is wanneer de jonge Stevie Van Zandt zijn religieuze levensstijl inruilt voor de toewijding aan de rock-’n-roll. De muziek, de ideeën en de rebellie van The Beatles en The Rolling Stones. Als tiener leert hij de net als hem door muziek geobsedeerde Bruce Springsteen kennen. De beste vrienden vormen The E Street Band waarmee ze uitgroeien tot de beste en populairste rock-’n-roll live-act ter wereld. In 1982 besluit Stevie, tijdens de opnames van het legendarisch geworden album ‘Born in the USA’ de groep te verlaten. Zijn aandacht gaat naar de politieke misstanden in de wereld. Hij is onder andere het brein achter het protestlied Sun City, gericht tegen de Apartheid. De hitseries ‘The Sopranos‘ en ‘Lilyhammer‘ volgen. Als de rechterhand van maffiabaas Tony Soprano, en een op de vlucht zijnde gangster is hij een gewild acteur. Stevie gaat naast blijvend acteren weer terug naar de E Street Band en speelt in de grootste stadions ter wereld. Onbeantwoorde verliefdheden beschrijft elke wending van Van Zandts levendige, gevarieerde en altijd verrassende leven. Dit is zijn verhaal over alle triomfen en dieptepunten. En bovenal over de passie waarmee hij zijn levensverhaal richting heeft gegeven.

Tickets en info

Uiteraard is het koffiedik kijken wat de Coronarestricties zullen zijn in oktober. Daarom worden de kaarten in twee fases verkocht. De eerste batch kaarten is voor het aantal plaatsen met de huidige coronarestricties (2/3 zaalbezetting). De kopers van de tweede batch kaarten kunnen alleen naar binnen als deze avond in volledige bezetting kan plaatsvinden.
Op verzoek van Stevie Van Zandt zelf kunnen kaarten alleen inclusief het boek gekocht worden zodat het een avond wordt voor en met echte fans. Een ticket is te koop met de Engelse of de Nederlandse hardcover editie. Het boek verschijnt op 28 september. De boeken zijn van tevoren gesigneerd. 
1e batch kaartverkoop start 28 augustus 11.00 uur (volledig uitverkocht).
2e batch kaartverkoop start 4 september 11.00 uur.
Tickets inclusief het boek kosten 42,50 euro excl. servicekosten.

Covid-19 en testen voor toegang

Entree is alleen mogelijk op vertoon van een vaccinatie/herstelbewijs of een officiële toegangstest en identiteitsbewijs. 
Als het event niet door kan gaan of je kan niet naar binnen vanwege coronarestricties (2e batch kaarten) krijg je snel en zonder gedoe je geld terug.