Oud en Nieuw 2020 Kurhaus: mooi, stijlvol feest

Een mooi en stijlvol Oud en Nieuw 2020 in Den Haag/Scheveningen? Nightbirds bedacht een spectaculair mega nieuwjaars houseparty met dj’s en entertainment in het beroemde Grand Hotel Amrâth Kurhaus Den Haag, oftewel het Kurhaus. Met als thema de jaren ’20: the 1920’s meets 2020!

Go gatsby

Foto: Randy Ruijter Photography

Een rij taxi’s stopt voor de ingang van het Kurhaus. Overal stappen mooi geklede mensen uit. Bij binnenkomst lopen we de trap met rode loper omhoog, het doet sjiek en feestelijk aan. Het brengt ons naar de grote Kurzaal, die schitterend aangekleed is, art decostijl, mooie bloemstukken met pluimen en veren, maar ook pompeus verlichtte kerstbomen. Bij elkaar een mooi geheel. De muziek warmt de zaal, die zich onderhand vult, alvast op.

The roaring 20’s

Foto: Randy Ruijter Photography

De jaren ’20-sfeer op Oud en Nieuw 2020 in Kurhaus komt mede doordat alle gasten zich hebben gehuld in schitterende jurken en kostuums. De vrouwen veelal als flappergirls; jurken met glitters en franjes, boa’s, getooid met hoofdbandje en een mooie veer. De heren in pak a là Peaky Blinders soms met bretels of pet. Deze creatieve uitspattingen maakt het feest echt compleet.

Rooms with a view

New Years Eve party 2020 in Kurhaus
Foto: Randy Ruijter Photography

De mensen begeven zich in meerdere ruimtes. Achterin de zaal laten mensen zich fotograferen al zittend in de maan, als uit een filmscene. Vanaf de balkons in de zaal kijkt men relaxt naar het spektakel. Aan de achterkant genieten anderen van lekkere cocktails in de lounge. En op het terras buiten scheppen bezoekers een luchtje met een prachtig uitzicht op vroege vuurwerk uitspatters.

Dj’s en dansacts

Foto: Randy Ruijter Photography

De zaal raakt al aardig vol. Vanavond brengen nationale- en internationale dj’s met hun housecomposities de zaal in extase. Zo staan o.a. dj. Roog, Warren Fellow, Remy en Lucien Foort op het programma om te draaien. De muziek met opzwepende beats laat de zaal in de muziek opgaan. De gave lichtshow beweegt groovend mee over de dansvloer. De inmiddels volle zaal laat dansend de temperatuur stijgen. Stilstaan is eigenlijk geen optie, behalve om je te verbazen over de dansacts. Er verschijnt boven het podium op het balkon, een vrouw hangend in een hoepel met een spectaculaire show.

2020 here we come

Oud en Nieuw 2020 Kurhaus party
Foto: Randy Ruijter Photography

Twaalf uur nadert, Warren Fellow zorgt aan de draaitafels dat de muziek aanzwelt, de beats tellen mee naar de climax. Op het podium verschijnt een glamouract die de veren laat zwaaien. Het publiek telt af tot de confetti over de juigende menigte de zaal in knalt. Applaus, nieuwjaarsfelicitaties en buiten schieten de vuurpijlen de lucht in. Vanaf het terras kijken de mensen naar een mooie vuurwerkshow. Lucien Foort neemt het podium over en laat met zijn set de voeten weer bewegen. De muziek zal verder gaan tot in de late uurtjes.

Wij vervolgen onze weg. Nog nagloeiend van het geheel en van de cocktails, kijken we terug op een mooi feest. Nightbirds Event en het Kurhaus bedankt voor dit sfeervolle begin van 2020 !