De Jitters

Ka Hopster
Jitters dit dat alles

Begin 2019 richtte tekstschrijver en redacteur Ka Hopster bloggersplatform Jitters op. Ze ontwikkelde een website met bijpassende huisstijl als platform om leuk of bijzonder nieuws uit de stad te kunnen delen. Maar ook om een plek te creëren waar bloggers over events en festivals kunnen schrijven.

Lees meer over Ka Hopster hier.

FacebookInstagramE-mail
Iwan de Brabander
Jitter & fotograaf

Iwan werkt als Crediteurenbeheerder op de financiële administratie van een groot concern. Maar als de avond valt en in het weekend is Iwan een veel geziene Jitter en fotograaf. Met zijn camera Jittert hij heel wat af over allerlei bands en muziekevents. Eerst voor DenHaagDirect -die eind 2018 de stekker eruit trok- en nu voor Jitters.

Lees meer over Iwan hier.

FacebookInstagram
Erwin Treebusch
Jitter sport

Oud-atleet van Sparta Den Haag Erwin, blogt al heel wat jaren over zijn passie sport in de Den Haag. Naast zijn werk als product marketeer bij Caiway in Schiedam, slijt hij graag de tribunestoelen in het ADO Den Haag stadion. Hij sport zelf graag, maar vindt Jitteren over de live voetbalwedstrijden of atletiek net zo leuk.

Lees meer over Erwin hier.

FacebookInstagramTwitter
Hedi Louwersheimer
Jitter food & muziek

Vrij snel na de start kwam ook Hedi het Jittersteam versterken. Hedi Jittert over de mooie initiatieven die de stad rijk is. Ook eet ze bij restaurants en bistro's voor een blog die je doet watertanden. Natuurlijk laat ze ook de bands niet achter. Vooral bij de garagerock, psychedelische rock en punk is Hedi een graag geziene Jitter.

Lees meer over Hedi hier.

FacebookInstagram
Bianca Wubben
Jitter muziek

Doordeweeks is Jitter Bianca juf van groep 1/2 op een basisschool. Voorheen was ze trotse eigenaar van het Byron Bay Lunch Café in Scheveningen. Helaas moest het café sluiten, maar heeft ze nu wel meer tijd voor festivals en concerten. Daar geniet ze optimaal van en dat blijkt uit de heerlijke blogs.

Lees meer over Bianca hier.

Facebook
Arlette Hovinga
Jitter theater & dans & jazz

Na een aantal jaar toeren door Amerika als productie assistent, heeft Arlette haar draai weer in Den Haag gevonden. Ze is druk in de weer als freelance contentmaker. Ook werkt ze mee aan de programmering van Jazz in de Gracht en het Zeeheldenfestival. Niet zo gek dat ze ook Jittert! Ze schrijft voornamelijk over dans, theater en jazz.

Lees meer over Arlette hier.

Facebook
Ron van Varik
Jitter & popfotograaf

Ron is in het dagelijks leven audicien, maar we kennen hem als Ron de popfotograaf. Hij maakte een lange tijd radio over kunst, cultuur en (pop) muziek. In 1998 begon hij met het fotograferen van met name concerten, festivals en andere evenementen. Hij maakt prachtige foto's en Jittert er ook nog over.

Lees meer over Ron hier.

Facebook
Remco Miltenburg
Jitter sport & bands

Hagenees Remco verhuisde naar het Westland, maar al gauw kwam hij terug naar zijn Den Haag. Overdag werkt hij bij de Gemeente Den Haag op het Spui. In de weekenden aanwezig bij Haagse voetbalclubs om te fotograferen of druk op zoek naar beginnende bands om over te Jitteren.

Lees meer over Remco hier.

Facebook
Ilja Vlietstra
Jitter

Doordeweeks werkt Ilja op een kinderdagverblijf. Op andere dagen trekt Ilja erop uit met haar camera. Ze schiet graag natuurfoto's of maakt reportages van mensen en gebeurtenissen. Maar ook festivals ontkomen niet aan haar enthousiasme. Niet alleen de artiesten, maar ook sfeer legt ze vast.

Lees meer over Ilja hier.

Facebook
Sanny Persoon
Jitter muziek

In de Hyves-tijd beheerde Sanny pagina's als de ParkpopHyve, de Zuiderparkhyve en een politiek forum en schreef er stukjes over. Sanny werkt als verpleegkundige en is in haar vrije uren graag buiten of bezig met muziek. Met haar blogs geeft ze iedereen de muziekjitters. 

Lees meer over Sanny hier.

Facebook

Meer informatie?

Wil jij bloggen over festivals, sport, evenementen, culinair of andere onderwerpen in de stad? Of wil je een Jitter inhuren voor een festival, bijeenkomst of event?

Vul dan het contactformulier in of e-mail naar info [@] jitters.nl en informeer naar de voorwaarden.