Paul van Vliet bij Club Lourdes Scheveningen

Op zondag 9 februari 2020 is er met Paul van Vliet een avond aan zee bij Club Lourdes op Scheveningen. Tijdens deze derde editie van het pop-up theater in de Lourdeskerk brengt de Haagse cabaretier de mooiste sketches, typetjes en liedjes. En, het is een eenmalige en exclusieve show.

Gevarieerd middagprogramma

Vijftig jaar geleden stond Paul van Vliet op het toneel met de voorstelling ‘Een avond aan zee’. Op 9 februari brengt hij, als een onderdeel van een gevarieerd middagprogramma, delen in een eenmalige show naar de Scheveningse Lourdeskerk. Sjaak Bral neemt een week later het stokje over onder dezelfde programmatitel.

Ervaren artiesten en nieuw talent

Paul van vliet club lourdes
Foto: Roy Beusker

Documentairemaker Thom Ferwerda kijkt met Paul van Vliet terug op de voorstelling van vijftig jaar geleden, het nu en alles ertussenin. Tijdens Feest aan Zee 2018 maakte hij de documentaire ‘Scheveningen Cabaret Hoofdstad’. Hierin sprak hij met met Paul van Vliet, André van Duin, Wieteke van Dort, Sjaak Bral en Karel de Rooij. Deze voorstelling is een vervolg en ook jong talent schittert deze middag. Te gast zijn sopraan Fientje Hoogstad en het cabaretduo Bonusmateriaal.

Lees meer over Paul van Vliet of over Club Lourdes op de website.